Cellbes

Cellbes kläder är till för alla! Vår kunskap och vårt starka engagemang för vår kund har resulterat i kampanjen #viärcellbes där vi vill visa hur våra kläder ser ut på vanliga, fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar. På vår turné genom landet besöker vi henne där hon bor, i hennes egen vardag runt om i svenska städer.

Cellbes startade 1954 som ett postorderföretag. Idag är vi ett av de ledande E-handelsföretagen inom mode och heminredning. Vår drivkraft är att erbjuda favoritplaggen i garderoben, oavsett tillfälle. Det breda storleksutbudet är en viktig del av det och storlekarna går från 34-64 för kvinnor och S-8XL för män.

Cellbes har kontor i Borås, Göteborg och Stockholm. Vi omsätter ca 500 MSEK. Vi är verksamma på 9 marknader i Europa, med kontor i tre av dessa samt ett sourcingkontor i Shanghai. Med en fantastisk personalstyrka på ca 120 medansvariga fortsätter vi vår resa för att nå vår vision: Att på ett hållbart, inkluderande och inspirerande sätt stärka kvinnors självkänsla.

Har du stort engagemang för kunden och förstår vad det innebär att arbeta med kundlojalitet? Då kan rollen som Customer Loyalty Specialist på Cellbes vara något för dig! 

Ditt uppdrag 
Som Customer Loyalty Specialist tillhör du avdelningen Commercial och team Retention som ansvarar för kundlojaliteten. I teamet kommer du att ha en av fler roller inom CRM och CX. Vi ansvarar för att producera och skicka ut både digital och tryckt kundkommunikation. 

Tjänsten innebär att du ska ansvara för att koordinera och utveckla vårt lojalitetsprogram

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

 • Att driva och koordinera utvecklingen framåt gällande vårt lojalitetsprogram och våra förmånsnivåer.
 • Att ta fram och koordinera segmenterad kundkommunikation i samarbete med CRM/MA-specialist.
 • Arbeta operativt och administrativt med att säkerställa våra kunderbjudanden.
 • Att samarbeta internt och externt för att säkerställa kundresan.
 • Att den kommersiella planen och eventuella förändringar koordineras i våra CRM-kanaler så som email, sms, print, on site och i META.
 • Omvärldsbevakning och benchmark för att förstå trender inom lojalitet och anpassa dessa till vår kund.

Din profil
För att axla rollen på bästa sätt behöver du vara driven, modig och ha en väldigt god samarbetsförmåga. Du har ett strukturerat arbetssätt för att kunna omvandla kundinformation till konkreta resultat som leder till ökad kundlojalitet.

Kvalifikationer

 • Du har erfarenhet av att arbeta med kundlojalitet, CRM och/eller kundklubbar. 
 • Du har en eftergymnasial utbildning inom ex. CRM, marknadsföring, relationsmarknadsföring eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.
 • Du har förståelse för och erfarenhet av att arbeta med kundinsikter, analys och data för att baserat på resultat kunna arbeta mot förbättrad Retention rate, Churn rate, AOV, NPS och CLV.
 • Du har erfarenhet av att leda effektiva "från start till slut"- CRM/MA kampanjer både offline och online för att möta mål och KPI:er.
 • Du förstår system och det är starkt meriterande om du arbetat i följande verktyg: Voyado eller annat relevant CRM/CDP-system. 

Att jobba på Cellbes 
För oss är det viktigt att skapa förutsättningar för våra medansvariga, att ha en balans mellan arbete och fritid. Som medansvarig på Cellbes har du möjlighet att arbeta från våra kontor i Borås, Göteborg och Stockholm, du har också möjlighet att arbeta hemifrån utifrån dina och tjänstens förutsättningar. Vårt arbetssätt, våra processer och hur vi bemöter varandra internt såväl som externt grundas i Cellbes kärnvärden: var modig, driv framåt och arbeta tillsammans. Med rätt engagemang, mål och fokus ökar vi tillsammans försäljningen och lönsamheten för bolaget. 

Vi erbjuder möjligheten till varierande arbetsuppgifter med ett produktbolags fokus och stabilitet. Hos oss ligger fokus på att förbättra och utveckla sortimentet, marknadsföra och sälja kollektionen, öka kundnöjdheten såväl som arbetsglädje och utveckling för våra medansvariga. Vi är stolta över vår interna kvalitets- och hållbarhetsavdelning som ständigt arbetar med att säkerställa kvaliteten på våra produkter och hanterar bolagets övergripande hållbarhetsfrågor. Är du intresserad av att veta mer om vårt arbete i dessa frågor internt och externt, är du varmt välkommen att kolla in vår senaste hållbarhetsredovisning här

Nu söker vi dig som kan ta oss till nästa nivå, passar du in på ovanstående profil och vill höra mer om vad Cellbes har att erbjuda, tveka inte att söka tjänsten redan idag! 

Ytterligare information 
Tjänsten som Customer Loyalty Specialist är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten kontaktar du Retention Manager, Anna Thorander via anna.thorander@cellbes.se. Varmt välkommen med din ansökan senast 2024-07-31. Vi tillämpar löpande urval så passa på att skicka in din ansökan redan idag! Länk till ansökan Här!  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/5
Kontakt
 • Retention Manager, Anna Thorander, anna.thorander@cellbes.se
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb